گروه مشاوران پیلدار

مشاوره مارکتینگ ویژه کسب و کارهای سلامت

گروه مشاوران پیلدار

مشاوره مارکتینگ ویژه کسب و کارهای سلامت

آموزش پرسنل ، بررسی وضعیت کسب و کار ، تدوین استراتژی حضور در فضای مجازی ، دسته بندی رقبا و استراتژی مقابله ، خروج از وضعیت بحران ، برندسازی ، مدیریت فضای مجازی ، سئو وبسایت .
همه اینها جز خدماتی است که ما ارائه می دهیم .

بایگانی
  • ۰
  • ۰

جذب بیمار مهم‌ترین برنامه ای است که هر مدیر مرکز درمانی و هر پزشکی باید برای آن استراتژی و هدف گذاری داشته باشد؛ اما اشتباهی که بسیاری از پزشکان و مدیران مرتکب آن می‌شوند این است که فکر می‌کنند فقط با بکار بردن یک راه‌کار جدید یا چند راهکار سنتی و قدیمی، می‌توانند نتایج بسیار خوبی را کسب کنند.

من حدود بیست سال است که با مدیران مختلف مراکز پزشکی و پزشکان در ارتباط هستم و نقطه نظرات آن‌ها را می‌شنوم، تفکرات آنها را می دانم و روش‌های مختلف را برای افزایش مراجعین مطب تحلیل و اجرا کرده‌ام. در این آموزش می‌خواهم قسمتی از این تجربیات را با شما به اشتراک بگذارم.

اشتباه مدیران مراکز درمانی و پزشکان

  • اگر شما پزشک یا مدیری هستید که احساس میکنید برای رشد درآمد مرکز درمانیتان، احتیاج دارید که حتماً یک پیج اینستاگرام داشته باشید!
  • اگر شما پزشکی هستید که احساس می کنید برای افزایش بیمار و مراجعه کننده نیاز دارید که یک وب سایت قوی داشته باشید!
  • اگر شما پزشک یا مدیری هستید که فکر میکنید با داشتن یک منشی خوب، تعداد بیماران افزایش پیدا میکنه!
  • اگر شما پزشکی هستید که فکر میکنید با شیک کردن مطب و انتخاب مطب در بالاشهر مراجعه کنندگان بیشتری به مطب دارید .
  • اگر فکر میکنید با داشتن یک وبسایت و انجام سئو، بیماران به مرکزتان سر ریز می شوند !
  • اگر فکر میکنید با داشتن ارتباط با همکار درمان ها میتوانید افزایش زیادی در مراجعه کنندگان ایجاد کنید !

تفکر سیستمی در مدیریت بازاریابی درمان

یک سیستم، با یک چرخ‌دنده کار نمی‌کند. هر یک از مواردی که در بالا به آن اشاره شد همانند یکی از چرخ‌دنده‌های سیستم بازاریابی پزشکی شما هستند.

با توجه به موارد گفته شده در بالا، اگر شما هم جزء همین دسته از مدیران یا پزشکان هستید، باید تفکر جدیدی در ابتدای کار برای خود ایجاد کنید بعد از آن به سراغ مرکزتان بروید .

یک نکته مهم را در اول کار بدانیم ، متناسب با تخصص و خدماتی که انجام میدهید ، رسانه ها متفاوت میشوند مانند :

  • اگر دندانپزشک هستید، داشتن پیج اینستاگرام اولویت است .
  • اگر روانشناس هستید، داشتن یک وبسایت مهم است .
  • اگر آزمایشگاه دارید، داشتن پذیرش کنندگان مسلط و خوش برخورد اهمیت دارد و …

برای اینکه بتوانیم تصمیم گیری درستی داشته باشیم باید در ابتدا ، تحلیل درستی از وضعیت مرکز، رقبا، جامعه ، بیماران قبل ، رسانه های مهم منطقه ، پرسنل، پتانسیل مرکز داشته باشیم .

شما به‌عنوان یک مدیر کسب‌وکار پزشکی باید به تمامی چرخ‌دنده‌های مهم مطب یا کلینیک خود فکر کنید. هرچقدر سیستم بازاریابی منظم‌تر و با اجزاء بیشتری طراحی کنید احتمال موفقیت شما بیشتر است.

چرا ارتباط بین چرخ‌دنده‌های سیستم بازاریابی مطب شما مهم است؟

ما در حال حاضر صفحات اینستاگرام تعداد زیادی از پزشکان را مدیریت می‌کنیم. برخی از این پزشکان موفقیت بسیار بالایی را کسب کرده‌اند اما سرعت رشد و موفقیت برخی دیگر کمتر است.

من یک تحلیل روی پیج‌هایی که مدیریت می‌کنیم انجام دادم. در تمامی این پیج‌های اینستاگرام پزشکی ما تمام تلاشمان را کرده‌ایم که پست‌ها و استوری‌های بسیار باکیفیتی طراحی کنیم؛ بنابراین این پیج‌ها ازنظر کیفیت محتوا باهم یکسان بودند؛ اما چرا برخی موفق از بقیه بودند؟!

نتیجه تحلیل پیج اینستاگرام پزشکان:

یک عامل بسیار تأثیرگذار در موفقیت سریع‌تر برخی از پیج ها سرعت و نحوه پاسخگویی به بیماران است.

برخی از پزشکان وقتی فردی زیر پست‌ها یا از طریق دایرکت، از آن‌ها سؤالی می‌پرسد یا جواب نمی‌دهند و یا خیلی کوتاه جواب می‌دهند.

پیج های موفق‌تر، یک فرد را از داخل مجموعه خود مثلاً منشی یا مدیر مجموعه را مسئول ارتباط سریع و باحوصله با بیماران کرده بودند. البته در برخی از پیج ها هم خود پزشک، باحوصله این کار را انجام داده بود.

دلیل اصلی موفقیت بیشتر برخی از پیج ها این بود که برنامه دقیق‌تری برای تبدیل مخاطبان به بیمار جدید داشتند.

در این پیج ها سعی می‌شد به بهانه‌های مختلف مثل مشاوره دقیق‌تر، عضویت باشگاه مشتریان، ارائه تخفیف، ارتباط از طریق واتس اپ و غیره، شماره بیماران دریافت شود تا این طریق فرصت بیشتری برای متقاعد کردن بیماران و تبدیل آن‌ها به بیمار جدید داشته باشند.

اشتباه برخی از پیج ها این بود که صرفاً وقتی کسی قیمت خدمات را می‌پرسید به او قیمت را می‌گفتند و ارتباط همان‌جا قطع می‌شد و هیچ روشی برای ترغیب و تشویق حضور بیمار در مطب نداشتند.

بین چرخ‌دنده‌های سیستم بازاریابی خود ارتباط خوبی برقرار کنید

فرض کنید شما یک پیج اینستاگرام با تولید محتوای عالی دارید و از طرفی یک منشی بسیار حرفه‌ای در متقاعد کردن بیماران دارید. هرکدام از این‌ها همانند یک چرخ‌دنده قوی در سیستم بازاریابی بیمار شما هستند.

حالا اگر این چرخ‌دنده‌ها به هم متصل نباشند کارایی سیستم جذب بیمار شما پایین خواهد بود. روش بهتر این است که منشی حرفه‌ای شما به اینستاگرام شما دسترسی داشته باشد و به روش‌های مختلف مخاطبان را متقاعد کند که به مطب شما مراجعه کنند.

همین مثال در مورد وب‌سایت پزشکان هم صادق است. برخی از پزشکان یک وب‌سایت قوی و پربازدید دارند اما اصلاً برنامه‌ای برای تبدیل بازدیدکنندگان وب‌سایت خود به مراجعه‌کنندگان جدید مطب ندارند.

مهم‌ترین آیتم موردنیاز یک سیستم حرفه‌ای جذب بیمار؟

تحلیل، برنامه‌ریزی و دریافت بازخورد، مهم‌ترین چیزی هست که شما در مرکز یا مطب خود نیاز دارید.

من به تجربه ‌دیده‌ام که هیچ‌وقت نمی‌شود از همان ابتدا یک نسخه بدون نقص برای سیستم تبلیغات و بازاریابی بیماران پیچید. وضعیت هر پزشک با پزشک دیگر و هر آزمایشگاه با آزمایشگاه دیگر متفاوت است.

راه‌حل این است که تا آنجا که می‌توانیم چرخ‌دنده‌های متفاوت و قوی در کسب‌وکار خود ایجاد کنیم. میزان اثربخشی هر یک را تحلیل کنیم، به آن‌هایی که مهم‌تر هستند توجه بیشتری کنیم و بودجه بیشتری اختصاص دهیم و از همه مهم‌تر یک هماهنگی خوبی را بین بخش‌های مختلف سیستم جذب بیمار خود ایجاد کنیم.

یک سیستم افزایش بیمار چه نیازمندی های دارد ؟

  • برنامه‌ریزی مرتب برای پیشنهادهای ماهیانه، فصلی و سالیانه متناسب با تقویم محتوا
  • برنامه‌ریزی برای برقراری ارتباط منظم با بیماران قبلی و همراهانشان
  • یک پیج اینستاگرام با تولید محتوای عمومی و تخصصی
  • یک وب‌سایت که برای آموزش، تبلیغات و اثربخشی بیشتر آن، برنامه‌ریزی شده است.
  • آموزش کارمندان مرکز
  • فراهم آوردن امکانات خوب در فضای فیزیکی مطب و مرکز
  • آسان سازی روش رزرو وقت ویزیت و کاهش زمان انتظار بیماران در مرکزتان
  • برخورد همراه بااخلاق خوب، احترام و توجه با بیماران از طرف پزشک و کارمندان مطب و کلینیک

اگر به همچین پستهایی علاقه مند هستید و یا احساس می کنید وقت آنست که از راههای جدید درآمدزایی کنید، بهتر از وبسایت پیلدار ، گروه مشاوران مکطب استفاده کنید .

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی